HTML

Pécsi Közlekedési Zrt.-nél tapasztaltuk

Pécsi Közlekedési Zrt. Lehet panaszkodni, lehet jókat írni. Kérem mindenki tartózkodjon a trágár kifejezésektől mert kimoderálom. Ha szeretnél egy torténetet megosztani itt megteheted: pecsi.kozlekedesi.zrt@gmail.com

Friss topikok

Címkék

Archívum

Blog indító levél

2012.03.14. 23:06 PAlcso

  Tisztelt Hölgyem, Uram!

 
Szeretném Önöknek megköszönni magam és a kb. 40-50 fő sorstársam nevében, hogy a ma reggel (2012.03.14) 7:13 perckor esedékes 161-es autóbuszt nem indították el. Így ez a pár jelentéktelen "utas" ma reggel sportos életmódot választotta a buszozás helyett. Szívünkben a melegséggel, amit az váltott ki, hogy legalább a "saját" buszunk nem jött értünk amit olyan ügyesen visszavettünk, gyalogoltunk végig a Malomvölgyi úton. Köszönjük, hogy ez miatt elkéshettünk a munkahelyünkről iskolánkból. Szóval köszönjük, hogy ma gyalogolhattunk. Meg kell mondjam jól esett arra gondolni, hogy legalább most így kevesebb kilométert megy a "buszunk" és talán így számíthatunk arra, hogy legközelebb meg fog érkezni.
 
Tisztelettel:
 
a blog kezelője

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pkzrt.blog.hu/api/trackback/id/tr344317448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása