HTML

Pécsi Közlekedési Zrt.-nél tapasztaltuk

Pécsi Közlekedési Zrt. Lehet panaszkodni, lehet jókat írni. Kérem mindenki tartózkodjon a trágár kifejezésektől mert kimoderálom. Ha szeretnél egy torténetet megosztani itt megteheted: pecsi.kozlekedesi.zrt@gmail.com

Friss topikok

Címkék

Archívum

2. levelem a Pk Zrt. felé

2012.03.14. 23:18 PAlcso

  Tisztelt .......!

Köszönöm válaszát. A válasz nem nyugtatott meg abból a szempontból, hogy ezek szerint az Önök által kiadott menetrend úgy van elkészítve, hogy abban nincsen vagy nem megfelelő mennyiségű tartalék van belekalkulálva.

Tehát az utazóközönség  továbbra sem lehet biztos abban, hogy a menetrendben kiadott járatok valóban meg is fognak érkezni. Az utazóközönség mit tegyen menjen korábbi busszal dolgozni, hogy ha az nem jön akkor talán jön a másik? 
Minden médiában és fórumon a tömegközlekedés használatára buzdítanak, de ezek szerint ez a PK. Zrt.-nek nem érdeke mert a jelenlegi utazóközönséget sem képesek megfelelően elszállítani, mi lenne ha többen szeretnének utazni?
Mi alapján, illetve ki dönti el melyik járat az amelyik éppen kimarad?
 
Tisztelettel:
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pkzrt.blog.hu/api/trackback/id/tr944317474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása